Χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο αναγκαία η ύπαρξη ενός κλιματιστικού στο σπίτι μας. Ο υδράργυρος αγγίζει το κόκκινο και αν η παραλία είναι ανέφικτη επιλογή τότε ένα κλιματιστικό inverter είναι μονόδρομος!

Η έρευνα αγοράς είναι το νούμερο ένα για να βρεθεί το καλύτερο δυνατό καθώς πρόκειται για μια ακριβή, πολλές φορές, επένδυση. Εύκολα, όμως, θα μπερδευτείς με τόσα διαφορετικά μοντέλα και τα διάφορα χαρακτηριστικά του. Η δροσερή και ευχάριστη ατμόσφαιρα όμως που θα απολαμβάνεις αξίζει κάθε στιγμή στο «ψάξιμο».

Τι τελικά χρειάζεσαι;

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Θεωρούμε δεδομένη μια επιλογή σε inverter ώστε να πετύχουμε μια σταθερή θερμοκρασία –χωρίς αυξομειώσεις- και  κυρίως χαμηλότερη κατανάλωση. Οικονομία στην τσέπη, τσεκ!

Ποια είναι η ιδανική ισχύς του μηχανήματος;

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε BTUs που όσο μεγαλύτερο είναι αυτό το νούμερο τόσο πιο ισχυρό και το κλιματιστικό μας. Δεν είναι όλα, όμως, κατάλληλα για κάθε χώρο.

Αν χρειάζεσαι μια μονάδα για το υπνοδωμάτιό σου ή για το home office σου (αν δουλεύεις από το σπίτι) τότε ένα κλιματιστικό 9.000 BTU φαντάζει ιδανικό για χώρους μεταξύ 10τ.μ. και 20 τ.μ.

Παρακάτω ενδεικτικός πίνακας για κάθε χώρο.

Εύρος εμβαδού χώρου m2 Προτεινόμενα BTU
10-20 9.000
20-30 12.000
30-40 18.000
40 και πάνω 24.000

 

 

Η Eurolamp με την νέα σειρά κλιματιστικών Inverter, την Zephyrus, φέρνει αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

 

Μέσα στον πλούσιο εξοπλισμό τους θα βρεις μεταξύ άλλων τη λειτουργία του ιονισμού. Ο ιονιστής έχει τη δυνατότητα να απομακρύνει από το χώρο σου τη σκόνη, τα βακτήρια και τους ιούς προσδίδοντας μια αίσθηση υγιεινής, οπότε αν έχεις αισθανθεί να σε ενοχλεί το κλιματιστικό όταν εκτεθείς για ώρα πλέον έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Η ροή του αέρα του είναι ιδανική και παράλληλα με την πραγματικά αθόρυβη λειτουργία της εσωτερικής μονάδας δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα χωρίς να ενοχλεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του. Ακόμα, είναι πολύ φιλικό προς το περιβάλλον λόγω του οικολογικού ψυκτικού υγρού R32.

Βρείτε τα κλιματιστικά Inverter της Eurolamp στο νέο eshop του ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ με 10 χρόνια εγγύηση και μαζί πολλά ακόμα προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού.