Το Σάββατο η παρουσίαση του συγκλονιστικού βιβλίου  «ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ, ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΣ»  στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 και ώρα 18:00 στο Ξενοκράτειο Αρχαιολογικό Μουσείο Ι.Π. Μεσολογγίου  θα λάβει χώρα η παρουσίαση του βιβλίου της Χριστίνας Δημητρακάκη – Μουστακλή, συζύγου του αείμνηστου Αντιστράτηγου, υπό τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με τίτλο: «ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΣ».

Πρόκειται για τη βιογραφία του Αντιστράτηγου Σπύρου Μουστακλή, που υπήρξε σπάνιο παράδειγμα ανένταχτου δημοκράτη αξιωματικού και κατέστη σύμβολο της αντίστασης έναντι του δικτατορικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου 1967.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος θα μιλήσει για το βιβλίο ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος  Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.

Επίσης για το βιβλίο θα μιλήσουν ο πρώην Υπουργός και δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης, ο Αντιστράτηγος ε.α, Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού κ. Δημήτρης Αλευρομάγειρος, ο Ιστορικός, Υπεύθυνος Αρχείων Μουσείου Μπενάκη κ. Τάσος Σακκελαρόπουλος.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής» κ. Ηλίας Μαγκλίνης ενώ θα συμμετέχει και η κα. Ναταλία Μουστακλή.

Το βιβλίο «ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΣ» θα διατίθεται στο κοινό από τον εκδότη στις 29 Απριλίου 2023 στο Ξενοδοχείο Liberty. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο  6995302125.