Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές των δήμων Μεσολογγίου και Ναυπακτίας θα γίνουν την προσεχή Τρίτη 31/1, σύμφωνα με την ακόλουθη ανακοίνωση από τον ΔΕΔΔΗΕ:

“Προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, την Τρίτη 31-01-2023 θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης από τις 13:30μμ έως τις 14:30μμ  που αφορούν τις περιοχές  του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Μαγούλες Νεοχωρίου, ΙΧΘΥΚΑ, Αιτωλικό, Μεσόκαμπο, Βιομηχανική Περιοχή, Αγρινιά, Μεσολόγγι, Άγιο Θωμά, Άνω και Κάτω Ευηνοχώρι, Άγιο Γεώργιο και τις περιοχές του Δήμου Ναυπάκτου Γαλατά, Περιθώρι, Άνω και Κάτω Βασιλική, Γαυρολίμνη, Τρικορφο, Καλαβρούζα, Κλόκοβα.

 

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει πριν την προβλεπόμενη ώρα, γι’αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λογους σαφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Περισσότερες πληροφορίες για τις περιοχές διακοπής στο site www.deddie.gr.

Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. είναι η θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.”