Ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος μίλησε στο MessolonghiNews μια μέρα μετά την ανακοίνωση της “διάλυσης” του συνδυασμού “Δήμος για τα Παιδιά μας”.

Ο κ. Καραπάνος εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή και υπογράμμισε ότι δηλώνει “παρών” στην πολιτική σκηνή της Αιτωλοακαρνανίας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο κ. Καραπάνος απέδωσε τη χθεσινή εξέλιξη σε δικά του λάθη στο παρελθόν, στη συνολική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού στην παράταξή του, κατά την άσκηση της δημαρχιακής του θητείας.

Μάλιστα κάνοντας την αυτοκριτική του, ζήτησε συγνώμη από τους παλαιούς του συνεργάτες κ.κ. Σπ. Διαμαντόπουλο, Κων. Γιαννόπουλο και Λ. Σταθόπουλο για την στάση του, σε εισηγήσεις που του είχαν κάνει. και τη γενικότερη συμπεριφορά του.

Ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου δεν απέκλεισε την συνεργασία του με άλλον υποψήφιο δήμαρχο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, αφήνοντας όμως να εννοηθεί, ότι στις προτεραιότητές του είναι η δημιουργία ενός νέου αυτοδιοικητικού σχήματος.

Τέλος, ο κ. Καραπάνος μίλησε με θερμά λόγια για τις εμπειρίες που αποκόμισε από τη συνεργασία του με τον Σπήλιο Λιβανό στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης εξαίροντας το έργο του πρώην υπουργού.