Σε ευχαριστήριο μήνυμα του Γυμνασίου Νεοχωρίου για τη διάθεση πιστώσεων για την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής και των κτηριακών εγκαταστάσεων σημειώνεται:

“Ο Διευθυντής  κ. Φώτης Σκληρός, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Γυμνασίου Νεοχωρίου θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές  ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο της ΚτΥπ Α.Ε. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.)   κ. Τίμο Κατσίπο για την άμεση  ανταπόκριση στο αίτημά μας για την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής καθώς επίσης  και για την αναβάθμιση των κτιριακών  υποδομών  του σχολείου μας εγκρίνοντας για τον σκοπό αυτό το ποσό των 138.276,12  ευρώ.

Συγκεκριμένα στις 13-3-2020 υποβάλαμε αίτηση στην ΚτΥπ Α.Ε. για την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής και της κτιριακής υποδομής  του σχολείου μας.

Στις   30-4-2020   κλιμάκιο μηχανικών της ΚτΥπ Α.Ε. επισκέφθηκε το σχολείο μας και μετά από πολύωρη και αναλυτική αυτοψία κατέγραψε τις ανάγκες  της υλικοτεχνικής υποδομής και της κτιριακής υποδομής  του σχολείου μας.

Στις 15-7-2020 παραλάβαμε από την ΚτΥπ Α.Ε.  σημαντική ποσότητα υλικοτεχνικού εξοπλισμού ικανού να καλύψει πολλές από τις ανάγκες του  σχολείου μας.

Στις 6-9-2021 η ΚτΥπ Α.Ε.  ενέκρινε το ποσό των 138.276,12 ευρώ για έργα αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών του σχολείου μας.

Για την οριστική υλοποίηση του έργου έχουμε την διαβεβαίωση από τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου ότι έχει δρομολογηθεί η έκδοση της απαιτούμενης  άδειας μικρής κλίμακας που εκκρεμούσε.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά το μέλος του Δ.Σ του ΔΑΠΕΕΠ κ. Νίκο Παπαγεωργίου και τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο για την συνδρομή τους. “