Λόγω πρόβλεψης έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή μας (στις 25/9) και επειδή η παράσταση του Αλέξανδρου Τσουβέλα “Best of..” πραγματοποιείται σε ανοιχτό χώρο, μεταφέρεται  την Κυριακή 1 Οκτώβρη στις 21:00 στον ίδιο χώρο (Μουσείο Άλατος).

Όποιος επιθυμεί να επιστρέψει το εισιτήριο του, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα (μέχρι 24/9) σε αυτό το e-mail (moonwalkevents21@gmail.com), ώστε να γίνει ακύρωση και να επιστραφούν τα χρήματα.

Τα εισιτήρια που έχετε ήδη προμηθευτεί, ισχύουν κανονικά για την παράσταση στη 1 Οκτωβρίου.

Αλέξανδρος Τσουβέλας Best of…

Αλέξανδρε γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!

Και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει για το “BEST OF” Final Tour, με τα καλύτερά κείμενα της πολυετούς πορείας του εμπλουτισμένα με προσωπικά του βιώματα και ιστορίες απείρου κάλλους!

Κάθε παράσταση είναι διαφορετική… Πρόζα, αυτοσχεδιασμός και διαδραστικότητα, απίστευτο γέλιο και σάτιρα, με χαρακτήρες διάσημους αλλά και της διπλανής πόρτας, ατάκες που άφησαν εποχή και ο μοναδικός Αλέξανδρος Τσουβέλας στα καλύτερά του επί σκηνής!

Ο Αθηναίος κωμικός αποτελεί φαινόμενο για τα εγχώρια δεδομένα αφού η επιτυχία του είναι σχεδόν ανεπανάληπτη. Τα τελευταία 5 χρόνια μετράει εκατοντάδες SOLD OUT παραστάσεις  σε  Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη!

Μπορεί να δραστηριοποιείται ως κωμικός εδώ και περίπου 7 χρόνια, όμως, έπειτα από την πρώτη guest συμμετοχή του σε ένα βίντεο του Netwix έγινε από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στις νέες ηλικίες.

 

Η δική του εκπομπή, το «Οδηγίες Χρήσης», «Τίνος είσαι΄ συ»,  είναι μια κωμική εγκυκλοπαίδεια αφιερωμένη στα στερεότυπα των καθημερινών ανθρώπων και όχι μόνο. Παράλληλα με το Youtube θα τον ακούσεις και καθημερινά στο ραδιόφωνο και πιο συγκεκριμένα στη συχνότητα του bwin ΣΠΟΡ FM από τις 8.00 έως τις.10.00 όπως επίσης μπορείς να τον δεις στην COSMOTE TV στην εκπομπή στο “ΣΤΟ ΠΛΕΧΤΟ”

 

¨ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΑΤΟΣ¨ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΩΡΑ 21:00
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 20:30

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 15€ 

viva.gr

cafe Paggio

& στα καταστήματα

 PublicMy market, Nova, Media Markt 

INFO – 6937200212